HappyCustomersBW35.png
InternationalNetworkBW35.png
HappyCustomersBW35.png

Onze Klanten


SCROLL DOWN

Onze Klanten


 

Wij helpen management teams en aandeelhouders van middelgrote bedrijven, die graag willen onderzoeken hoe ‘futureproof’ hun huidige business model is in de exponentiële economie, en die waar nodig bereid zijn te investeren in verandering, om zo hun bedrijf beter te positioneren voor blijvend succes en verdere groei. 

 

Een selectie van de bedrijven die wij hebben geholpen:

 
3HL-KL logos002a.png
3HL-KL logos002b.png
 
InternationalNetworkBW35.png

Internationale Netwerken


Internationale Netwerken


 

 

Met TimeLabz maken wij onderdeel uit van verschillende internationale netwerken:

OPENEXO - website.png

OPENEXO
 

TimeLabz is onderdeel van OpenExO, een wereldwijd ecosysteem van thought leaders, innovatie coaches, disruptie specialisten, startup founders en tech-industry gurus, opgericht door de schrijvers van het boek 'Exponential Organizations'. Hierbinnen leveren wij o.a. coaching en consultancy. Daarnaast hebben we vanuit TimeLabz bijgedragen aan het nieuwe handboek ‘Exponential Transformation’.

 
IN EC001.png

Horizon 2020
 

TimeLabz verzorgt sinds een jaar op verschillende locaties in Europa een tweedaagse business model design masterclass voor veelbelovende Europese tech-startups. Deze masterclass is onderdeel van de SME-Instrument Academy van het Horizon 2020 programma van de Europese Commissie, voor startups die fase II funding hebben gekregen vanuit dit programma.