BubblesBW35.png
NieuweStijl2BW35.png
VetteGassiesBW35.png
BubblesBW35.png

Jouw Wingman in de NIEUWE ‘exponentiële economie’


SCROLL DOWN

Jouw Wingman in de NIEUWE ‘exponentiële economie’


 

Beyond Digital


We leven in bijzondere tijden. De steeds verdergaande toepassing van digitale technologie is de manier waarop we leven en werken drastisch aan het veranderen. De eerste fase van deze digitalisering was nog vrij lineair en overzichtelijk: post werd vervangen door email, CD’s door streams, en winkels door e-commerce. Eén op één digitale vervangingen van exact dezelfde functie.  

De tweede-orde ‘network-effecten’ die we nu zien als gevolg van deze digitalisering, zijn echter veel minder lineair en overzichtelijk: ‘multi-sided platforms’, het ‘Internet of Things’ en ‘Big Data & Machine Learning’, laten de grenzen tussen consument & producent, digitaal & fysiek en mens & machine, steeds verder vervagen. En steeds sneller. 

Onze economie is daarmee inmiddels de digitalisering voorbij: we consumeren, werken en ondernemen in een ‘exponentiële economie’.

Met TimeLabz helpen wij jouw management team met het creëren van visie in deze exponentiële economie, en met het designen en kickstarten van jullie nieuwe ‘exponentiële’ business model & organisatie waarmee jullie ook hierin weer succesvol kunnen zijn. 
NieuweStijl2BW35.png

Rethink your business


Rethink your business


 

Vaste methode, Tailor-made programma


Onze projecten doen we meestal in de vorm van een Exponential Business Sprint: een op maat gemaakt programma van een aantal weken, waarbij we jouw management team gefaseerd door onze beproefde ‘Look Broader, Think Further, Act Faster’ methode heen leiden. 

 
 

 

Hybride Werkwijze


Om maximale en blijvende impact te creëren voor jouw bedrijf, werken we met een gebalanceerde mix
van consulting, co-creatie en coaching.

 
1TL-2NS-2Blended-aConsulting3.png

Consulting

Vanuit een outside-in perspectief leveren we scherpe inzichten en praktisch advies, gebaseerd op custom research, en onze uitgebreide expertise en ervaring.

1TL-2NS-2Blended-bCocreatie7.png

Co-creatie

Zowel het creëren van een heldere toekomstvisie, als het ontwerpen van een nieuw exponentieel business model, doen we in inspirerende co-creatie sessies.

1TL-2NS-2Blended-cCoaching6.png

Coaching

We leveren ook na onze sprints nog support aan jullie team, bij de implementatie en het kick-starten van jullie nieuwe exponentiële business model & organisatie.

 

 

Netwerk Organisatie


Wij zijn een klein bedrijf, maar met grote reikwijdte. Dit kunnen wij realiseren door veelvuldig gebruik te maken van de expertise uit ons netwerk, variërend van data-analisten, tot technologie- en implementatiepartners. Waar gewenst of nodig betrekken we deze partners ook bij de invulling van de Exponential Business Sprint. Daarnaast halen we ook veel kennis en inzichten uit de verschillende internationale netwerken waar we onderdeel van uitmaken.

 
VetteGassiesBW35.png

Wij zijn er klaar voor


Wij zijn er klaar voor


Jordy Egging
Co-founder & managing partner, business model strategist

Jordy Egging is een internationaal ervaren manager en gedreven ondernemer en is expert op het gebied van business model innovatie. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in product strategie, ecosysteem innovatie en new business development, in de Telecom, Consumer Electronics en Media industrie. Behalve in Europa heeft hij ook gewerkt in Azië en Zuid Amerika.

Jordy heeft een masters degree in Lucht- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft. Naast TimeLabz is Jordy ook business coach in het Horizon 2020 programma van de Europese Commissie en is hij ambassador van OpenExO, het wereldwijde ‘transformation ecosystem’ opgericht door één van de schrijvers van Exponentiële Organisaties en Exponentiële Transformatie.

Peter Maarten Westerhout
Co-founder & managing partner, emerging technology strategist

Peter Maarten is een creatieve en ervaren manager en ondernemer en is expert op het gebied van emerging technologies & digital innovation. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in business management, product innovatie en new business development, in Telecommunicatie, Internet, IT en Cloud Services. Behalve in Nederland heeft hij ook gewerkt in China en Singapore.

Peter Maarten heeft een masters degree in Elektrotechniek van de Technische Universiteit Delft. Naast TimeLabz is Peter Maarten ook chapter lead van de Amsterdamse afdeling van Singularity University en is hij ook gastdocent aan de Technische Universiteit Delft.