ThinkstockPhotos-529932171PS4web.jpg
iStock-490772190.jpg
iStock-186564845.jpg
iStock-495731108.jpg
ThinkstockPhotos-529932171PS4web.jpg

1. Leading the future


SCROLL DOWN

1. Leading the future


Strategiesessie voor Senior Management
 

De snelle opkomst en adoptie van nieuwe technologie en business modellen heeft grote impact op het runnen en laten groeien van elke business. Maar kan jouw Management of Leadership Team alle ontwikkelingen op het gebied van nieuwe technologie & business modellen nog bijbenen? En hoe kunnen jullie als organisatie het best anticiperen op deze snel veranderende wereld? Deze vragen staan centraal in onze ‘Leading the Future’ sessie, waarin we jouw Management of Leadership Team meenemen naar een nieuwe wereld, vol met inspiratie en inzichten voor het bouwen en leiden van de business van morgen.

Een ‘Leading The Future’ sessie duurt ongeveer drie uur en wordt gehouden in een intieme en interactieve setting, waardoor er uitgebreid aandacht is voor ieders individuele inzichten en de vertaling naar de overkoepelende uitdagingen en opportunities voor jullie business. De sessie wordt vaak gecombineerd met een lunch of een diner. 

iStock-490772190.jpg

2. New Business Bootcamp


2. New Business Bootcamp


Leer de business van morgen te creëren
 

In deze inspirerende ééndaagse Bootcamp, leren alle deelnemers uit jouw organisatie om te innoveren en nieuwe business te creëren in een snel veranderende wereld. De deelnemers krijgen daarbij diepgaand inzicht in de drivers en implicaties van ‘Emerging Technologies’, zoals Artificial Intelligence, Robotics en Internet of Things, en maken uitgebreid kennis met unieke tools voor het zichtbaar maken van kansen en het creëren van nieuwe groei voor jullie business.

Het programma is zeer dynamisch en hands-on; daarom noemen we het ook een Bootcamp. En daarnaast er is uiteraard veel ruimte voor interactie en persoonlijke aandacht.

Dit programma is de in-company variant van onze open Disruptive Innovation Bootcamp, en kan zeer goed worden ingezet als kick-off van een eigen new business- of innovatie traject, of als generieke training om iedereen binnen de organisatie te laten innoveren met dezelfde mindset, inzichten en tools. Meer informatie is te vinden in deze leaflet en we bespreken graag hoe we deze training optimaal kunnen inzetten binnen jouw organisatie.


“Inspirerende bootcamp gehad bij Timelabz over disruptive innoveren, met de product owners & projectmanagers van KPN Digital. We hebben de opkomende technologieën gebruikt om de businessmodellen van morgen te bedenken”

Dennis Eijkelenboom - Chaptercoach Product Owners, KPN
iStock-186564845.jpg

3. Sprint One


3. Sprint One


Tweedaagse New Business Kickstarter
 

Welke strategie moet je volgen om ook morgen succesvol te zijn met jouw business? En met welke initiatieven moet je dan vandaag al gaan starten? In ons tweedaags ‘Sprint One’ programma gaan we met jou, en een dedicated team vanuit jouw organisatie, aan de slag om deze twee vragen te beantwoorden.

In twee intense workshop-dagen, combineren we daarvoor de kennis en passie uit jouw organisatie, met onze expertise in Emerging Technologies, nieuwe business modellen en design thinking, om uiteindeljjk tot een heldere new business strategie te komen, inclusief (minimaal) twee concrete innovatie initiatieven. Het format is expliciet ontwikkeld en bedoeld voor teams die zelf na deze tweedaagse verder met elkaar aan de slag gaan om één of meerdere van deze initiatieven daadwerkelijk tot leven te brengen.

Als basis voor het ‘Sprint One’ programma, gaan we ervan uit dat alle deelnemers de Disruptive Innovation Bootcamp hebben doorlopen. Deelnemers die dit nog niet hebben gedaan, kunnen een verkorte variant van de Bootcamp volgen op de middag voorafgaand aan de tweedaagse. Het programma wordt bij voorkeur gehouden op een aparte locatie met overnachting.

iStock-495731108.jpg

4. New Business accelerator


4. New Business accelerator


Bouw de business van morgen
 

Met je team echt aan de slag met het bouwen van de business van morgen. Dat kan met onze ‘New Business Accelerator’, een Design Thinking gebaseerd programma, waarin we concreet aan de slag gaan met het creëren van new business voor jouw organisatie.

Het programma duurt 6 tot 12 weken en bestaat uit een inspirerende en effectieve combinatie van trainingen, workshops & hands-on coaching. Elke week is er één dagdeel met gemeenschappelijke sessies, maar daarnaast gaan de teams ook zelf aan de slag. En naar buiten, want daar gebeurt het! Op deze manier doorlopen we meerdere iteraties, waarbij de belangrijkste aannames worden gevalideerd en de concepten continu worden aangescherpt. Uitkomst is een aantal uitgewerkte en gevalideerde New Business Initiatieven, en een ‘geöliede machine’ om deze te verder te verwezenlijken.