BusinessLadyBW35.png
VRkidBW35.png
skateboarders.png
RunningManBW35.png
BusinessLadyBW35.png

1. Leading the future


SCROLL DOWN

1. Leading the future


Strategie Sessie voor Senior Management
 

De snelle opkomst en adoptie van nieuwe technologie en andere business modellen, is de manier waarop we leven en werken in hoog tempo aan het veranderen. Wat is de impact van al deze ontwikkelingen op jullie business? En hoe kunnen jullie als organisatie het best anticiperen op deze snel veranderende wereld? Deze vragen staan centraal in een ‘Leading the Future’ sessie, waarin we jouw Management of Leadership Team meenemen naar een nieuwe wereld, vol met inspiratie en inzichten voor het bouwen en leiden van de business van morgen.

Een ‘Leading The Future’ sessie wordt gehouden in een intieme en interactieve setting, waardoor er uitgebreid aandacht is voor de individuele inzichten binnen jullie team en de vertaling naar de overkoepelende uitdagingen en opportunities voor jullie business. De sessie duurt ongeveer drie uur en wordt vaak gecombineerd met een lunch of een diner. 

Meer informatie is te vinden in deze leaflet.

 

VRkidBW35.png

2. New business bootcamp


2. New business bootcamp


Een gedeelde nieuwe mindset voor al je medewerkers

 

In deze inspirerende ééndaagse Bootcamp, leren alle deelnemers uit jouw bedrijf om te innoveren en nieuwe business te creëren in een snel veranderende digitale wereld. De deelnemers krijgen daarbij diepgaand inzicht in de drivers en implicaties van enerzijds nieuw opkomende klantbehoeften en anderzijds 'nieuwe enablers' zoals Artificial Intelligence, Big Data en Internet of Things. En ze maken vervolgens uitgebreid kennis met unieke tools voor het zichtbaar maken van kansen en het creëren van nieuwe groei voor jullie business.

Het programma is zeer dynamisch en hands-on; daarom noemen we het ook een Bootcamp. En daarnaast er is uiteraard veel ruimte voor interactie en persoonlijke aandacht.

Dit programma is de in-company variant van onze open New Business Bootcamp en kan goed worden ingezet als kick-off van een eigen new business- of innovatie traject voor specifieke teams, of als generieke training om iedereen binnen jouw bedrijf te laten werken met dezelfde mindset, inzichten en tools. Meer informatie is te vinden in deze leaflet en we praten graag met je verder over hoe we dit programma voor jou het beste kunnen laten werken.


“Inspirerende bootcamp gehad bij Timelabz over disruptive innoveren, met de product owners & projectmanagers van KPN Digital. We hebben de opkomende technologieën gebruikt om de businessmodellen van morgen te bedenken”

Dennis Eijkelenboom - Chaptercoach Product Owners, KPN
skateboarders.png

3. Sprint One


3. Sprint One


Inspirerende & effective Kick-starter voor Nieuwe Groei
 

Welke strategie moet je volgen om ook morgen succesvol te zijn met jouw business? En met welke initiatieven moet je dan vandaag al gaan starten? In ons tweedaags ‘Sprint One’ programma gaan we met jou, en een dedicated team vanuit jouw bedrijf, aan de slag om deze twee vragen te beantwoorden.

In twee intensieve workshop-dagen, combineren we daarvoor de kennis en passie uit jouw bedrijf, met onze expertise in Emerging Technologies, nieuwe business modellen en design thinking, om uiteindeljjk tot een heldere strategie te komen voor nieuwe groei, inclusief (minimaal) twee concrete innovatie initiatieven. Het format is expliciet ontwikkeld en bedoeld voor teams die zelf na deze tweedaagse verder met elkaar aan de slag gaan om één of meerdere van deze initiatieven daadwerkelijk tot leven te brengen.

Als basis voor het ‘Sprint One’ programma, gaan we ervan uit dat alle deelnemers de New Business Bootcamp hebben doorlopen. Deelnemers die dit nog niet hebben gedaan, kunnen een verkorte variant van de Bootcamp volgen op de middag voorafgaand aan de tweedaagse. Het programma wordt bij voorkeur gehouden op een aparte locatie met overnachting.

Meer informatie is te vinden in deze leaflet en we praten graag met je verder over hoe we dit programma voor jou het beste kunnen laten werken.

RunningManBW35.png

4. New Business accelerator


4. New Business accelerator


Bouw de Business van Morgen
 

Met je bedrijf echt aan de slag met het bouwen van de business van morgen. Dat kan met onze ‘New Business Accelerator’, een Design Thinking gebaseerd programma, waarin we concreet aan de slag gaan met het creëren van new business voor jouw organisatie.

Het programma duurt 6 tot 12 weken en bestaat uit een inspirerende en effectieve combinatie van trainingen, workshops & hands-on coaching. Elke week is er één dagdeel met gemeenschappelijke sessies, maar daarnaast gaan jullie ook zelf aan de slag. En naar buiten, want daar gebeurt het! Op deze manier doorlopen we meerdere iteraties, waarbij de belangrijkste aannames worden gevalideerd en de concepten continu worden aangescherpt. Uitkomst is een aantal uitgewerkte en gevalideerde New Business Initiatieven, en een ‘geöliede machine’ om deze te verder te verwezenlijken.