RobotarmBW35.png
Bootcamp1BW35.png
Bootcamp2BW35.png
RobotarmBW35.png

New Business Bootcamp


SCROLL DOWN

New Business Bootcamp


Strategie & Business Modellen voor de Nieuwe Digitale Wereld

Een uniek ééndaags programma voor managers & ondernemers

MINDSET

De juiste ‘outside-in’
mindset voor innoveren
& nieuwe groei creëren
in een snel veranderende
digitale wereld

INSIGHTS

Diepgaand inzicht
in de drivers & implicaties
van nieuwe digitale technologie, veranderende klantbehoeften
en nieuwe business modellen

TOOLS

Unieke skills & tools
voor het blootleggen
van nieuwe kansen en
opzetten van nieuwe initiatieven
voor jouw business van morgen

 

De bootcamps worden gehouden op unieke locaties in Amsterdam

In groepen van maximaal 20 deelnemers.

Download hier de leaflet, of scroll verder naar beneden voor meer informatie over het programma.


Heb je meer interesse in een programma met je hele team of bedrijf?
Klik dan hier, of neem direct contact met ons op via info@timelabz.com of op 020 331 6045.

Bootcamp1BW35.png

Programma


Programma


We leven in bijzondere tijden

De steeds verdergaande toepassing van nieuwe digitale technologie, heeft onze maatschappij de laatste vijf jaar drastisch veranderd. Fysieke producten en winkels zijn vervangen door gepersonaliseerde diensten op onze mobieltjes, en online platformen hebben de grens tussen producent en consument doen vervagen. Een nieuwe manier van leven en werken, waarmee ook onze behoeften en verwachtingen steeds verder veranderen. En terwijl deze transformatie nog in volle gang is, is de onderliggende digitalisering zelf alweer een volgende fase in gegaan. Nieuwe enablers als Internet of Things, Artificial Intelligence en Digital Manufacturing, maken vandaag nieuwe oplossingen mogelijk die tot voor kort nog ondenkbaar waren.
 

Een programma voor managers & ondernemers

Een ongekend snel veranderende wereld, die velen tot wanhoop drijft. Maar op het scheidsvlak van deze nieuwe behoeften en nieuwe enablers, gloort ook een schat aan nieuwe kansen. Kansen voor het creëren van nieuwe groei. Waar deze kansen liggen voor jouw bedrijf en hoe je die kunt verzilveren met jouw eigen team, leer je in deze ééndaagse bootcamp.

De New Business Bootcamp is een programma voor managers & ondernemers. Bevlogen business leaders die vooruit kijken en willen, en die niet bang zijn voor verandering, maar juist nieuwsgierig zijn om te zien wat er komen gaat. 


“Een inspirerende dag die je anders doet denken over de manier van werken in de (nabije) toekomst
en je inzicht geeft in de mogelijkheden die innovaties in technologie (gaan) bieden.”


Een unieke aanpak

In een zeer inspirerend en interactief programma, brengen we je een nieuwe mindset en praktische inzichten & tools bij, waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt met het uitzetten van een nieuwe route, om ook jouw business te laten floreren in de nieuwe digitale wereld. We houden onze bootcamps in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers, dus er is veel ruimte voor interactie en persoonlijke aandacht. En natuurlijk om te netwerken met de andere deelnemers. 

Na een korte warming-up, gaan we in de ochtend eerst uitgebreid in op het thema ‘nieuwe behoeften’: hoe ontwikkelen de behoeften van consumenten en bedrijven zich en hoe kun je nieuw opkomende behoeften in jouw eigen markt zichtbaar maken en zelfs voorspellen? In het tweede deel van de ochtend gaan we vervolgens uitgebreid in op de onderliggende drivers en implicaties van de belangrijkste ‘nieuwe enablers’, zoals Artificial Intelligence, Digital Manufacturing en Internet of Things, als basis voor radicale innovatie. In een unieke ‘team challenge’ ervaar je daarna ook hoe toegankelijk en breed toepasbaar al deze nieuwe technologieën nu al zijn, in vrijwel elke sector.

Na de lunch gaan we in eerste instantie kijken, hoe je nieuwe groei kunt realiseren binnen een bestaande markt. Dat doen we aan de hand van een case. In dit deel besteden we veel aandacht aan ‘lateral thinking’ om tot radicaal nieuwe oplossingen te komen en ‘business model mechanics’ om tot krachtige nieuwe business modellen te komen. In het laatste blok leer je dan vervolgens hoe je vanuit de kracht van een je eigen bedrijf zelf nieuwe markten kunt creëren, en dat dit niet alleen voorbehouden is aan startups en grote tech bedrijven. Hierbij gaan we tot slot ook uitgebreid in op de strategie achter het begrip ‘disruptive innovation’. 

De dag eindigt met een borrel waar je jouw ervaringen kunt delen met de andere deelnemers en waar je zeker ook nog interessante connecties op doet!
 

Wat neem je mee van de Bootcamp:

> De juiste ‘outside-in’ mindset voor innoveren & nieuwe groei creëren
in een snel veranderende digitale wereld.

> Diepgaand inzicht in de drivers & implicaties van nieuwe digitale technologie,
veranderende klantbehoeften en nieuwe business modellen.

> Unieke skills & tools voor het blootleggen van nieuwe kansen
en opzetten van nieuwe initiatieven, voor jouw business van morgen.


Dit alles op een inspirerende locatie in Amsterdam, waar je jouw inzichten en ervaringen deelt met andere managers en ondernemers.


“Deze Bootcamp is een super aangename kennis- en inspiratieboost! Hele mooie mix van theorie, creatieve energie, humor, muziek, media en activerende oefeningen”  


Bootcamp hosts

Peter Maarten Westerhout en Jordy Egging zijn de oprichters en eigenaren van TimeLabz. Beide zijn internationaal ervaren ondernemers en innovators, onder andere bij KPN, Philips en Singularity University. Naast TimeLabz werken zij beiden ook als business coach voor het Horizon 2020 SME Instrument programma van de EU, zijn zij consultants voor ExO Works (het bedrijf achter het boek ‘Exponential Organizations’) en zitten zij in de board van Singularity University Amsterdam.

Bootcamp2BW35.png

Boeken


Boeken


We laten je snel weten wanneer de nieuwe Bootcamps gepland zijn

We zijn op dit moment druk bezig met het plannen van de New Business Bootcamps voor 2018.
Laat hier je mailadres achter, dan sturen we je een mailtje zodra de nieuwe data bekend zijn.

 
 
 

Met het persoonlijk inzetbaarheidsbudget van je bedrijf

Heb je vanuit jouw bedrijf een persoonlijk inzetbaarheidsbudget? Dan kun je daarmee natuurlijk ook meedoen met onze New Business Bootcamp. Je kunt de bootcamp vinden in de Springest opleidingsportal van je bedrijf. Hebben jullie nog geen Springest of kun je ons niet vinden? Geen probleem: stuur even een mailtje naar info@timelabz.com en dan helpen we je met je inschrijving.


Aanmelden & Achteraf Betalen

Indien je vanuit jouw bedrijf alleen achteraf wilt of kunt betalen, dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier. 
In dit geval geldt het normale tarief van 595 euro (ex BTW) en wij hanteren dan de betalingsvoorwaarden en -termijn
van jouw bedrijf (met een maximum van 60 dagen).


 

De algemene voorwaarden voor onze open programma's kun je hier vinden. Heb je meer interesse in een programma met je hele team? Klik dan hier, of neem direct contact met ons op via info@timelabz.com of op 020 331 6045.