1. Het speelveld verandert.

2. Er zijn nieuwe mogelijkheden 

3. Nieuwe business bouwen kost tijd

 

En dat gaat allemaal ook nog in lijn met Digitalisering. Digitalisering heeft onze maatschappij de afgelopen tien jaar drastisch veranderd. Fysieke producten en winkels zijn vervangen door gepersonaliseerde diensten op onze mobieltjes, en online platformen hebben de grens tussen producent en consument doen vervagen. Het internet en mobiele technologie zijn enablers gebleken van een compleet nieuwe manier van leven en werken. Voor iedereen. En terwijl deze transformatie nog in volle gang is, gaat de onderliggende digitalisering zelf alweer een volgende fase in. Nieuwe enablers als Internet of Things, Artificial Intelligence en Digital Manufacturing, maken vandaag dingen mogelijk die tot voor kort nog ondenkbaar waren.

Mooie plaat gevonden op linkedin: 

Mooi is ie zeker.  de link is   www.linkin.com/techgen  

Mooi is ie zeker.  de link is   www.linkin.com/techgen  

Bij TimeLabz helpen we je jouw business klaar te maken voor de toekomst, door deze bestaande en nieuwe digitale enablers in te zetten voor het creëren van nieuwe business initiatieven. Hierbij gaat het enerzijds om het creëren van betere en nieuwe oplossingen voor jouw huidige klanten, en anderzijds om het aanboren en creëren van nieuwe klantgroepen.

Comment