VetteGassiesBW35.png
PhoneBW35.png
VetteGassiesBW35.png

Wij zijn er klaar voor


SCROLL DOWN

Wij zijn er klaar voor


Jordy Egging
Co-founder & owner

Jordy Egging is een ervaren ondernemer en manager, met een grote passie voor disruptive technology, innovatie & design en business model transformatie. Hij heeft uitgebreide ervaring in product strategy & design, transitie management en new business development in verschillende industrieën in Europa, Azie en Latijns Amerika.

Vóór de oprichting van TimeLabz was Jordy als Global Head of Product Management voor Philips TV verantwoordelijk voor de ontwikkeling en vermarkting van alle Philips televisies wereldwijd. Daarvoor werkte hij als Director Business Development aan internationale partnerships voor Philips SmartTV en was hij bij KPN één van de grondleggers van de eerste interactieve TV dienst in Nederland. Als ondernemer verdiende Jordy zijn sporen met het mede-oprichten en runnen van evenementen- en boekingsbureau ANI entertainment.

Jordy heeft in 2014 meegedaan aan het Global Solutions Program van Singularity University in Silicon Valley en studeerde Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft. Naast TimeLabz is Jordy consultant voor Exo Works (het Amerikaannse bedrijf achter het boek ‘Exponential Organizations’), is hij business coach in het Horizon 2020 SME Instrument programma van de Europese Commissie en is hij board-member van Singularity University Amsterdam.

 

Peter Maarten Westerhout
Co-founder & owner

Peter Maarten is een creatieve en ervaren ondernemer, manager en innovator. Met passie om nieuwe technologie te vertalen naar ‘game changing’ business concepten, en gedreven om anderen te inspireren en ondersteunen in dit avontuur. Hij heeft uitgebreide ervaring in management, innovatie, new business development en product management, in Telecommunicatie, Internet, IT en Cloud Services.

Voordat Peter Maarten met TimeLabz startte, was hij als Director Wholesale Cloud Services bij KPN verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van KPN’s Open Cloud Store. Daarvoor was hij onder andere manager wholesale business services, strateeg zakelijke markt, en new business developer binnen KPN wholesale & operations.

Peter Maarten heeft Elektrotechniek gestudeerd aan de TU Delft en heeft in 2014 deelgenomen aan het Global Solutions Program van Singularity University in Silicon Valley. Naast TimeLabz, is Peter Maarten ook gastdocent bij de TU Delft, werkt hij als consultant voor Exo Works (het Amerikaanse bedrijf achter het boek ‘Exponential Organizations’) en zit hij in de board van Singularity University Amsterdam.

PhoneBW35.png

We horen graag van je


We horen graag van je


We praten graag met je verder over hoe wij jou en jouw business
klaar kunnen stomen voor de wereld van morgen.

 

E: info@timelabz.com
T: +31 (0)20 331 6045